Biscuiți digestivi / Biscuiți cu tărâțe / Biscuiți integrali
Vă plac biscuiții? Aveți copiii care mereu vor câte-o gustărică? Acești biscuiți sunt perfecți! E musai să-i încercați!
Eu sunt fanul nr. 1 ai acestor biscuiți. Îi ador! Sunt nemaipomeniți alături de cafeaua de dimineață sau să-i ronțăi peste zi. Se pregătesc extrem de simplu și rapid. Sunt plini de fosfor, fier și vitamine din complexul B, iar asta îi face și mai speciali.
Vi-i recomand cu toată căldura! Sunt delicioși!
INGREDIENTE:
200 g făină integrală
200 g tărâțe de ovăz
80 g susan
100 g zahăr brut
200 g unt moale
4-5 linguri lapte integral
1 praf de sare roz de Himalaya
Am omogenizat toate ingredientele, apoi am împărțit aluatul în 3 părți egale și l-am pus la rece pentru 20 de minute.
Am pudrat făină pe masa de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat rotunzi și pătrați, dar voi puteți să faceți ce forme de biscuiți doriți.
Am încins cuptorul la 190°C.
Am copt biscuiții timp de 10-15 minute, în funcție de cuptor. Fiți cu ochii pe prima porție, deoarece se coc foarte repede iar dacă aveți un cuptor puternic, într-o clipă de neatenție riscați să-i ardeți. În total vor ieși cam 50 de biscuiți gata să fie devorați. I-am lăsat să se răcească complet pentru a deveni crocanți, apoi i-am devorat.