produse sano
Articole utile

Sano – calitate la superlativ

La superlativ?! Da!!! Exact așa! ❤

SANO m-a cucerit în urmă cu mulți ani. Nu prea era un brand cunoscut la noi și nici reclamă la TV nu avea. Cu toate acestea m-a scăpat întotdeauna de petele de rugină pe care le găseam te miri unde, de grăsimea arsă ori de enervantele pete de calcar de pe chiuveta din baie.

Ți-aș povesti despre zeci de produse SANO, însă mă gândesc, totuși, să mă limitez la câteva oricât de entuziasmată aș fi. Nu de alta, dar sunt prea multe cele pe care le am mereu la îndemână și te-aș zăpăci; așa că mai bine-ți mai povestesc despre ele și altă dată.

Sano detergent

Cel mai recent produs descoperit e Sano Oxygen Gel. Soțul meu poartă cămăși zilnic. Cele mai multe sunt colorate, însă nu-mi fac probleme pentru că Sano Oxygen Gel mă ajută să îndepărtez murdăria de pe gulere și manșete fără nicio problemă dar și petele dificile de pe prosoapele de bucătărie sau hainele cu care sunt îmbrăcată când pregătesc câte o rețetă, fără a ataca culoarea țesăturilor.

Este un gel concentrat care nu conține clor, are un miros plăcut și e foarte ușor de folosit. Sano Oxygen Gel nu doar că poate să îndepărteze cele mai dificile pete, dar adăugat lângă detergentul pudră îmbunătățește procesul de spălare. 

cum scot petele de pe haine albe

Eu îl aplic acolo unde e nevoie, apoi pun țesătura în mașina de spălat și aici se termină grija mea.

pete haine

Când vine vorba de curățenie și dezinfecție, Sano JET este alegerea mea. Este un detergent cu multiple utilizări în baie. Poți curăța cu el cada, accesoriile din baie, cabina de duș sau chiar suprafețele din ceramică sau porțelan. Este eficient în indepărtarea depunerilor de calcar, rugină sau mucegai, miroase foarte frumos și cel mai important: omoară Candida Albicans și Aspergillus brasiliensis.

Sano jet

Până să descopăr detergenții de vase SANO, eram ferm convinsă că folosesc cel mai bun produs de pe piață. Fără nicio exagerare, Sano Spark a depășit cu mult așteptările mele. Spăl vase zilnic, desigur cu mănușile Sano Sushi , și pot să spun cu toată sinceritatea că îmi ajung 3 recipiente Sano Spark cu pompiță pe an. Cu doar 3 litri de detergent de vase/an reușesc să îmi păstrez toate vasele curate, iar paharele din sticlă lucioase și fără nicio pată.

Îți recomand cu mare drag aceste produse! Eu nu mă pot lipsi de ele. ❤ Data viitoare am să-ți prezint alte produse marca SANO de care eu sunt foarte încântată.

Tu ce produse SANO recomanzi? Te invit să-ți spui părerea aici!

Cu drag,