Viva Natura romania
Articole utile

VivaNatura – un brand drag și românesc

Viva Natura e un brand care îmi e de mult la suflet, nu doar pentru faptul că este un brand românesc, ci și pentru că are grijă de mine prin minunatele produse cosmetice naturale cu care mă răsfață zi de zi. ❤

cosmetice romanesti

Am un păr bogat și foarte sănătos și așa aș vrea să rămână mereu însă în ultima vreme, odată cu pregătirile pentru nuntă, datorită stresului cauzat de organizare și a mâncatului pe fugă am observat că în peria mea rămân mai multe fire de păr decât de obicei.

Întâmplător, în aceeași perioadă aflasem de Crema împotriva căderii părului VivaNatura . Mi-a atras imediat atenția deoarece, pe lângă uleiurile presate la rece și extractele naturale din plante, conține și extracte din petrol care întăresc și hrănesc firul de păr. Este o cremă care se aplică înainte de spălare de la rădăcină până la vârfuri și care se lasă să acționeze până la 45 de minute după care părul se spală în mod obișnuit.

Pentru o foarte scurtă perioadă de timp, părul va avea un ușor miros de petrol, însă poți evita aceast mic inconvenient dacă folosești Șamponul natural cu lămâie și argan VivaNatura. Acesta fortifică și regenerează părul prin substanțele nutritive pe care le conține. Este recomandat pentru toate tipurile de păr deoarece hrănește foliculii firelor de păr și facilitează creșterea sănătoasă a acestuia. Când vine vorba de culoare părului tău, ai doar de câștigat: părul blond va fi mai luminos iar cel brunet va avea un luciu aparte.

Eu am observat deja rezultatele și sunt extrem de mulțumită! Ba mai mult, un lucru pe care l-am observat personal, este acela că părul meu este mult mai aerisit, lucru de care nu m-am bucurat de foarte mult timp. Pot din nou să-mi strecor degetele prin el fără a-l simți greoi sau încărcat. ❤

Dacă îți plac și ție produsele românești marca VivaNatura, te aștept să-ți spui părerea aici! Eu le ador!

Cu drag,