Biscuiți crocanți din cereale integrale
Biscuiții aceștia sunt nemaipomeniți dimineața alături de o cană cu lapte sau chefir. Mie îmi place să-i ronțăi chiar și între mese sau să-i iau cu mine când am cursuri. Sunt hrănitori și oferă muuultă energie așa că până la prânz sunteți asigurați.
INGREDIENTE
2 căni fulgi de cereale integrale
1 ceașcă fulgi de nucă de cocos
2 linguri semințe de susan alb
2 linguri semințe de susan negru
1 lingură semințe de floarea soarelui
100 g nuci
50 g merișoare deshidratate
2 ouă
2 linguri unt topit
2 linguri miere
sare
Rețeta este foarte ușoară, astfel că toate ingredientele se amestecă împreună într-n vas încăpător. Compoziția este ușor ”sfarâmicioasă”, deci nu vă speriați dacă nu se leagă ca și un aluat frământat.
Am tapetat o tavă cu hârtie de copt și am început să montez compoziția cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.
Am copt biscuiții timp de 6 minute la 200°C în cuptorul preîncălzit. Recomand, totuși, să urmăriți coacerea deoarece în funcție de puterea cuptorului timpul de coacere poate varia. Am obținut 30 de biscuiți.
I-am lăsat să se răcească complet înainte de a-i servi. Sunt aromați și ușor crocanți.
Poftă bună!