Mic dejun simplu și rapid pregătit la cuptor
Un lucru-i clar: eu nu ratez micul dejun. Beau juma’ de litru de apă când mă trezesc dar mai las loc și pentru ceva mai… ”mestecabil”. Apoi mă declar aptă pentru orice.
În ziua de azi toată lumea o să-ți spună că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Și da, așa e, însă tu sau poate chiar tu, o eviți. Eu cred doar că încă n-ai încercat ceva super delicios și pregătit cu dragoste.
O să vină și ziua aia!
INGREDIENTE
2 felii pâine
50 g brânză feta
2-3 linguri cu iaurt
4 felii jambon presat
2 roșii
măsline
porumb
spanac proaspăt
brânză Edam
Așadar, ingrediente la îndemâna oricui.
Într-un castron am amestecat bine brânza feta și iaurtul, apoi, crema obținută am întins-o pe cele două felii de pâine. Simpu, nu?
Am presărat ceva porumb, am așezat frunzele de spanac, jambonul, roșiile tăiate rondele și măslinele. La final am ras deasupra brânza Edam și am dat totul la cuptor pentru 7-8 minute. Nu uita să încingi cuptorul la 200°C, dar fi cu ochii pe el că nu știm al cui cuptor e mai tare.
E simplu și mega bun!
Spor!