Daniel Ardelean
Articole utile

Restaurant GOSEN – marea deschidere în Baia Mare

Vă amintiți cu siguranță de Daniel și Andrei Ardelean, cei doi frați din Maramureș care au surprins în primul sezon jurații show-ului ”Chefi la cuțite” cu două preparate în total contrast:

”Sarmale cu păsat, hribi și afumătură”, o rețetă tradițională pe care Daniel a învățat-o de la bunica lui și pe care o pregătește cu drag pentru familia lui.

Daniel master chef

”Beef Wellington” cu trufe și sos de parmezan, un preparat sofisticat despre care Chef Florin Dumitrescu a crezut că este preparat de un bucătar cu minim 15 ani experiență. Defapt, fusese pregătit de Andrei Ardelean, care pe vremea aceea nici nu urmase încă vreun curs de specialitate.

Andrei Ardelean

Ei au fost cei mai tineri bucătari din competiție care ulterior au atins mari performanțe în competiții culinare internaționale în Coreea de Sud, Turcia sau Franța.

Mi-s dragi băieții ăștia. Am avut plăcerea să lucrez cu ei la nenumărate evenimente și să mă bucur de profesionalismul și modestia care îi caracterizează. Am învățat multe de la ei și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am așa oameni faini în jurul meu.

Ei bine, dar cred că v-am făcut poftă pomenind de preparatele lor absolut delicioase, așa că în rândurile ce urmează vă propun soluția pentru a vă satisface cele mai mari pofte culinare. ???? Cei doi frați simpatici au pornit la drum cu vise mărețe iar unul din ele e pe cale să devină realitate.

Restaurant GOSEN by Daniel & Andrei Ardelean se deschide în weekendul ce urmează, în Baia Mare! 

Marea deschidere se va desfășura pe parcursul a 3 zile iar meniul va fi pregătit de invitatul special Chef Gianny, câștigătorul celui de-al III-lea sezon ”Chefi la cuțite” difuzat pe Antena 1.

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

30 iunie, ora 18:00

Prietenii și partenerii sunt invitați să sărbătorească împreună marea deschidere cu o degustare de vinuri de la Crama Domeniile Panciu și Alira Vinul.
Accesul se face doar pe bază de invitație.

1 iulie,

ora 14:00 – prânz realizat de invitatul special Chef Gianny, marele caștigător al show-ului ”Chefi la cutite” sezonul III, alături de Daniel Ardelean și Andrei Ardelean.

Prețul meniului: 80 lei/persoană

Rezervările se fac la nr. de telefon 0758 263 745 (în limita locurilor disponibile).

ora 19:00 – cină specială realizată de Chef Gianny alături de frații Daniel Ardelean și Andrei Ardelean.

Prețul meniului: 80 lei/persoană

Rezervările se fac la nr. de telefon 0758 263 745 (în limita locurilor disponibile).

2 Iulie, 13:00

La GOSEN, Daniel și Andrei vor prepara pentru voi, în premieră în Baia Mare, scoici pe plită. Voi fi și eu pe-acolo, să-ntorc o scoică, două alături de băieți! ????

[sgmb id=”1″]

…dar surprizele nu se termină aici!

Începând de luni, 3 iulie ora 12:00, vă veți putea bucura zilnic de preparatele savuroase pe care le veți regăsi în meniul restaurantului Gosen. Chef Daniel și Chef Andrei vor pregăti zilnic minunății pentru toate gusturile!

Meniul a la carte pentru masa de prânz va fi alcătuit din 2 specialități, iar meniul pentru cină va fi format din 2 gustări reci, 10 preparate de bază, 2 salate și desigur, 3 deserturi pentru pofticioși.

În fiecare lună, meniul pentru cină va fi unul nou. Pentru a vă bucura de cât mai multe preparate deosebite, cei doi chefi s-au hotărât să schimbe lunar meniul pentru cină. Doar așa vă veți putea bucura de gustul a nenumărate preparate fără a fi nevoiți să alegeți cu greu dintr-un meniu prea stufos.

Un weekend pe lună, doar la restaurantul GOSEN, un chef consacrat din străinătate va veni la Baia Mare și va găti pentru voi preparate cu specific. Nu-i așa că e inedit? Mereu mi-am dorit să pot savura în orașul meu specialități pregătite de chefi cu experiență. ????

Așadar, Chef Daniel și Chef Andrei au multe planuri de viitor, multe idei și multe surprize pentru voi! Sunt convinsă că în curând se va naște o mare familie de gurmanzi și pasionați de gătit, doar la GOSEN!

Sunteți așteptați cu drag și preparate deosebite la Restaurant GOSEN, în Baia Mare, pe Bd. Independentei, Nr. 4A.

Ne vedem acolo! Veți fi surprinși!

Cu drag,