Fursecuri cu unt – rețeta cu albușuri
Dacă nu știți ce să mai faceți din albușurile rămase de Sărbători și nu numai, aceste cookies sunt de departe cea mai inspirată alegere! În grupul nostru de rețete gătite la airfrayer, inspirația e din belșug, iar Gabi, o fată minunată din grup ne-a împărtășit tuturor rețeta acestor fursecuri absolut grozave! Am avut 4 albușuri la frigider, ce mi-au rămas de zilele trecute de la ciorba de burtă și încă de când am făcut ciorba, abia așteptam să fac fursecurile, pentru că știam deja de ele, de când le postase Gabi. Îți mulțumesc că mi-ai permis să scriu rețeta aici! Le-am făcut 99% la fel, doar că am scăzut la…
Cozonac cu cacao și rahat, copt la airfryer
Zilele trecute am întrebat membrii grupului dacă au încercat să coacă cozonaci la airfryer și cum nu mulți au încercat, m-am hotărât să fac un test. Mai ales că lui Florin îi trebuie mereu ceva de mâncat cu lapte, seara, înainte de culcare. Fac cozonacii ăștia de ani de zile, dar e pentru prima dată când nu mi-au crăpat pe lateral. Mereu erau crăpați pe o parte și mă enerva maxim, indiferent în ce cuptor electric i-am copt. Am pregătit un aluat din 500g de făină, că doar am zis că fac de test, dar m-am gândit să-i sporesc și am făcut doi cozonaci mai potriviți, așa. Au ieșit extraordinar…
Parizer de pui – rețeta de parizer de casă
A fost o vreme în care când auzeam de parizer primul lucru care-mi venea în minte era sendvișul de la școală, de prin anii ’90. Azi, când aud de parizer, îmi vin în minte toți aditivii posibili și imposibili. E foarte greu să mănânci sănătos ori mai bine zis e greu să cumperi alimente sănătoase. Până stai să citești toate etichetele produselor, ”închide la non-stop”. 😂 În fine, eu mi-am propus să încerc să fac în casă tot ce se poate adapta. Mai ales că n-aș vrea să-mi îndop copila cu toți aditivii, kilele de zahăr și coloranți din comerț. Mai răruț cu așa ceva, că-i mai drăguț. 😁 Acum…
COSORI Dual Blaze – Nr. 1 în vânzările din SUA
Friteuzele cu aer cald au revoluționat modul de-a găti mai ales în ceea ce privește alimentele prăjite. De mulți ani acestea sunt foarte apreciate pentru consumul mic de energie și mai ales pentru gătitul rapid și mult mai sănătos. Suntem mereu pe fugă, de multe ori ne alimentăm prost pentru că nu avem prea mult timp pentru gătit însă friteuzele cu aer cald ne pot ajuta să ne bucurăm de o alimentație mai sănătoasă și ne pot salva de aburi și de căldura infernală pe care le resimțim mai ales pe timp de vară. Știi momentul acela când ai poftă de niște pulpe la cuptor dar ți-e groază să-l pornești…
Pască – cea mai bună rețetă fără aluat
Azi am decis să scriu cea mai bună rețetă de pască fără aluat. Da știu, cu toții spunem asta, însă chiar e cea mai bună pască fără aluat ever! ❤ E o minunăție care cu siguranță vă va impresiona. Pasca este nelipsită de pe masa Sfintelor Sărbători Pascale, fie ea cu aluat sau nu, simplă sau cu cacao, ori cu ciocolată, cu toții o pregătim. Varianta de azi e ca și un pandișpan pufos și umed, e o pască aerată, deloc seacă nici măcar după ce a stat la frigider. Trebuie neapărat încercată. ☺ INGREDIENTE: 300 g brânză de vaci cremoasă 250 g mascarpone 3 ouă 40 g făină albă…